Esittelyssä Basement-tiimin fysioterapeutti: Miica!

Hello,

esittelen tässä itseni ja toimintani lyhyesti. Olen Miica Westerlund ja tulen toimimaan yksityisenä fysioterapeuttina Crossfit Basementin tiloissa. Nuorempana olen harrastanut jalkapalloa ja käsipalloa joka sitten vaihtui salilla käymiseen. Puntin nostamisesta tuli yksitoikkoista ja jossain vaiheessa näin Björnin pomppivan ympäri salia täysin uudella tavalla. Hän esitteli minut crossfitille ja olin myyty. Crossfit toi esille heikkouksiani ja se oli erittäin herättävä kokemus. Sen jälkeen se on ollut minun liikuntamuotoni. Kun treenaa crossfitia, huomaa miten helppoa kaikki muu elämässä on…
Minut löytää tällä hetkellä Basementissä 2-3 kertaa viikossa, ja tammikuun jälkeen olen paikalla niin paljon kuin mahdollista. Autan mielelläni ratkomaan erilaisia ongelmia  kipuun, liikkuvuuteen, nivelten epästabiliteettiin liittyen. Muutenkin voi tietysti tulla kysymään neuvoja, mitä treenaamiseen ja kehonhuoltoon tulee. Tulkaa myös juttelemaan kanssani jos ”kaikki ei ole ihan kuin pitäisi”, niin hoidetaan asia pois ennen kuin mitään pahempaa tapahtuu. Tulkaa myös kokeilemaan hierontaa jos teillä on kroppa jumissa kovan WOD:in jälkeen.

Olen aikaisemmin työskennellyt huippu-urheilijoiden kanssa johon on kuulunut mm. yleisurheilijoita, skeittaajia ja crossfittaajia. Olen erikoistunut crossfitissä esiintyviin ongelmiin ja seuraan vahvasti Dr. Kelly ”K-starr” Starrettin metodeja ja oppeja.

Minuun voi otta yhteyttä ja varata aikoja joko mailitse westerlundmichael@gmail.comtai soittamalla 044 3688 184

Peace, gangstaz

Miica

Shopping Cart