Crossfit basement

Mitä Crossfit on?

CrossFit on monipuolista ja vaihtelevaa toiminnallista harjoittelua, jonka tavoitteena on kehittää ihmisen luontaista liikkumiskykyä koko vartaloa kuormittamalla. CrossFit määrittelee kymmenen fyysistä osa-aluetta, joita kehittämällä pyritään saavuttamaan mahdollisimman hyvä kunto ja toimintakyky. Näitä osa-alueita ovat hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys, lihaskestävyys, maksimaalinen voima, liikkuvuus, nopeusvoima, räjähtävä voima, koordinaatiokyky, tasapaino, ketteryys ja tarkkuus.

WODit (Workout of the Day) eli päivän treenit koostuvat yleensä voima- ja kunto-osiosta ja liikkeet ovat koko kehoa kuormittavia moninivelliikkeitä, kuten kyykkyjä, maastanostoja, työntöjä, soutua, juoksua, painonnosto- tai kehonpainoliikkeitä. Eri liikkeitä yhdistelmällä ja varioimalla treeneistä saadaan hyvin intensiivisiä ja tehokkaita valmentajan ohjauksessa.
movements-32

Aloita treenaaminen nyt!

Oletko vasta aloittamassa crossfittiä vai tunnetko jo jo lajin haasteet ja haluaisit päästä kokeilemaan?
Alta pääset varaamaan haluamasi paikan.

Huippukuntoon CrossFitin avulla!

On Ramp

Meillä aloittaminen tapahtuu asiakaslähtöisesti, tämä tarkoittaa sitä, että voit itse valita haluatko aloittaa henkilökohtaisesti 1 on 1 valmentajan kanssa tai pienryhmävalmennuksessa jossa samalla tutustut mahdollisiin uusiin treenikavereihin.

Kuva-3

Siirtyminen toiselta salilta

Etsitkö uutta treenipaikkaa? Tule ja tutustu saliimme ilmaisella tutustumiskäynnillä.