Unelmien jahtaaminen osa 1

Tervetuloa CrossFit Basementin ensimmäiseen blogi postaukseen. Ensimmäisellä kerralla haluan jakaa mietteitä minun sydäntä lähellä olevasta asiasta, nimittäin unelmien jahtaamisesta.

Unelmien jahtaaminen on minulle tapa toteuttaa itseäni. Olen jo toteuttanut monta unelmaa. On myös unelmia jotka on jääneet toteuttamatta. Kaiken parasta on se että minulla on monta unelmaa mitkä aion vielä toteuttaa.
Yksi unelmistani oli CrossFit Basementin perustaminen. Tänään se on todellisuutta. Intohimoni on urheilla, harjoitella ja kannustaa ihmisiä urheilulliseen elämäntapaan. Halusin kuluttaa aikani intohimoni parissa, mielummin kun tehdä jotain muuta elääkseni. Salin perustaminen olisi yksin hieman haasteellista. Tiesin tarvitsevani ympärille tiimin. Tiimin joka koostuu yksilöistä jotka jakavat kanssani saman intohimon ja joiden ammattitaitoon voin luottaa. Ei ollut epäilystäkään kenet tiimiini haluan. Robin, Niko ja Toffe olivat minulle päivänselvät valinnat.
Minulle CrossFit ei vaan ole tapa pitää kuntoaan yllä. Se on jotain paljon syvempää. Se on elämäntapa. Olennaisena osana tähän elämäntapaan kuuluu itsensä ylittäminen ja ainainen itsensä kehittämisen nälkä, sekä fyysisesti että psyykkisesti. Arjen haasteet tuntuvat lähes helpommilta kun tottuu harjoittelemaan kovaa ja säännöllisesti ylittää mukavuusalueensa rajat. Kovaa harjoittelu luo asennetta, ja asenne on se mikä ratkaisee kun tavoittelet unelmiasi.
Kaikki unelmoi. Kaikki tosin eivät toteuta unelmiansa. Unelmien toteutumiseen vaikuttaa ratkaisevasti ympäristö ja ihmiset joiden parissa vietät aikasi. Me, CrossFit Basementissä, haluamme luoda yhteisön joka tukee unelmien toteuttamista. Me arvostamme ihmisiä jotka jahtaavat unelmiansa. Jos unelmiaan jahtaavia ihmisä olisi enemmän, maailma olisi parempi paikka. Word!
Shopping Cart