Basement Seniors 10x kerran lahjakortti

120,00  (sis. ALV)

Basement Seniors on 60-vuotiaille ja sitä vanhemmille tarkoitettu tunti, joka parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatua ja kykyä toimia itsenäisesti paremmin. Lahjakortti on hyvä tapa kannustaa läheistäsi liikkumaan turvallisesti ja pitämään huolta omasta hyvinvoinnistaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Basement Seniors on 60-vuotiaille ja sitä vanhemmille tarkoitettu tunti, joka parantaa kokonaisvaltaisesti toiminnallista kykyäsi. Tunneilla keskitytään toiminnallisen harjoittelun kautta erityisesti lihasvoiman ja liikkuvuuden parantamiseen. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä valmentajan ohjauksessa. Harjoittelu on turvallista ja tähtää kokonaisvaltaisesti ja ennaltaehkäisevästi elämänlaadun parantamiseen.

Jos pystyt kävelemään portaita ja nousemaan tuolilta ilman tukea, olet riittävän hyvässä kunnossa harjoittelemaan! Mukaan tarvitset vain liikkumiseen sopivat vaatteet ja juomapullon.

Ostettuasi lahjakortin toimitetaan se sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin lunastaja ottaa yhteyttä CrossFit Basement asiakaspalveluun, jolloin sovitaan käytännön toteutuksesta ja/tai kortin lunastuksesta.

Shopping Cart