CrossFit Basement Kurvi Uudistui- Uhka olikin mahdollisuus!!

Boom! Vihdoin se on auki! Nimittäin upouusi CrossFit Basement Kurvi!

Jokin aika sitten saimme kuulla että Kurvin kiinteistön omistaja vaihtui. Hieman myöhemmin saimme kuulla että koko talo peruskorjataan. Tämä ei tietenkään ollut meille toivottu uutinen. Peruskorjaus on laaja käsite ja se saattaa tarkoittaa kaikkea perseestä perämoottoriin. Se mikä kuitenkin oli varmaa oli että remontista tulee iso. Kohtalomme oli niin sanotusti epätiedon peitossa. Kaiken tämän lisäksi aikataulusta ei ollut minkäänlaista varmuutta.

Pitkien neuvotteluiden ja useiden palaverien jälkeen selvisi että meidän osalta remontti tapahtuu kesällä. Tämä tietenkin oli erittäin valitettavaa, sekä meidän omistajien että asiakkaiden kannalta, koska joudumme pitämään ihmisten rakastamaa treenitilaa kiinni yli kuukauden. Kaikissa vastoinkäymisissä piilee kuitenkin myös mahdollisuus, kuten myös piileksi tässä. Se vaan pitää osata löytää sieltä kaikkien murheiden seasta.

Meidän kohdalla edessä oli mahdollisuus uudistaa, mutta ennenkaikkea laajentaa. Fyysisesti lisää harjoitustilaahan ei tullut, mutta yhden seinän kaatamisella saatiin tilat yhdistettyä yhdeksi avoimeksi tilaksi joka mahdollistaa asiakaspaikkojen lisäämisen edellisestä 18sta 24ään. Tämä olikin ongelma viime talvena koska tulijoita oli yllinkyllin, mutta tilaa ei.

Toinen ratkaistu ongelma oli nostolavan hajoaminen. Nostolavamme oli rakennettu meitä varten, tosin edellisen taloyhtiön pyynnöstä meluhaittojen minimoiseksi. Rakennusvirheestä johtuen, nostolava hajosi hyvinkin äkkiä. Vastuuasiat taas estivät sen korjaamisen. Mikäli olisimme sen korjanneet aiemmin, rakennuttajan vastuu olisi rauennut. Olimme pitkään puun ja kuoren välissä tämän suhteen, mutta nyt tämänkin asian korjaamiseen löytyi mahdollisuus.

Myös sauna ja suihkutilat tarvitsivat pientä pintaremonttia, joten nyt oli myös hyvä aika korjata nämäkin tilat.

Kaiken tämän lisäksi Kurvilaiset saivat mahdollisuuden tutustua Töölön boksiin ja siellä treenaaviin ihmisiin paremmin. Näin jälkeenpäin onkin helppo sanoa että se vaiva mikä tästä koko prosessista koitui, oli sen arvoinen. Lopputulokseen olemme enemmänkin kun tyytyväisiä.

Nöyrimmät pahoitteluni kaikille remontista johtuneesta vaivasta! Uskon kuitenkin että tämä oli sen arvoista. Tässä vielä lopputulos:

 

 

 

 

 

 

 

Shopping Cart