Uusi Ohjelmointisykli- Nyt keskitytään voimaan!!!

Vaikka se on vaikea myöntää, niin kesä taitaa olla ohi. Syksy tekee tuloaan ellei se jo ole täällä. Basementillä se on tarkoittanut jo vuosia yhtä asiaa- Nyt on aika keskittyä perusvoimaan!

Vaikkakin CrossFit Openit tulee tänä vuonna Lokakuussa uudestaan, olemme päättäneet pysyä vuosisuunnitelmassa. Painotus tulee siis olemaan perusvoiman ja Painonnosto liikkeiden kehittämisessä.

Ohjelmointimme perustuu progressiivisen ylikuormituksen periaatteeseen. Siitä syystä liikkeitä ja treenejä on toistettava tasasin väliajoin. Jotta voimme pyrkiä eteenpäin tällä viikolla on tiedettävä mitä tehtiin viime viikolla. Jos viime viikolla tein viisi toistoa tiettyä liikettä, tällä viikolla pyrin kuuteen. Jos en pysty kuuteen, kenties lisään yhden sarjan tai pyrin jollain tavalla eteenpäin. Ymmärrätte pointin.

Me halutaan aikaansaada tavallisille ihmisille poikkeuksellisia tuloksia. Tuloksia saadaan säännöllisyydellä ja jatkumolla. Jotta se toteutuu, Basementillä vietetty aika pitää olla päivän paras tunti. Tunnin pitää siis olla:

  • Hauska
  • Haastava
  • Harkittu

Näillä eväillä saadaan tuloksia. Sen tiedämme!

Shopping Cart