CrossFit Inc:n uusi suunta

Tämä vuosi on ollut CrossFit Inc:lle erityisen haastava. Ensiksi iski koronakriisi joka sulki saleja ympäri maailman, ja tämän jälkeen CrossFit perustaja Greg Glassman joutui keskelle kohua jonka seurauksena hän möi koko tavaramerkin. Kuten sanonta menee, kaikissa kriiseissä piilee myös mahdollisuus.  Ensin puikkoihin astui uusi omistaja nimeltä Eric Roza. Omistajan ja toimitusjohtajan vaihdoksen yhteydessä aiemmin irtisanoutunut CrossFit OG Nicole Carrol palkattiin takaisin ja organisaatiossa on tehty useampiakin muutoksia.

Yksi mielenkiintoisista muutoksista on CrossFit Community Town Hall Youtube julkaisu joka tehdään neljännes vuosittain. Tämän tarkoituksena on tuoda CrossFit Inc:n suunnitelmat avoimimmiksi ja lähemmäksi Affiliaatteja ja näin myös lähemmäksi CrossFit harrastajia.

Ensimmäisessä Town Hall:ssa keskusteltiin useasta eri aiheista, mutta yksi painavimmista asioista minkä Roza toi esiin oli CrossFit uuden mission: ”Me haluamme olla maailman johtavin terveyden, onnellisuuden ja suorituskyvyn tuottaja”. Roza myös tarkensi missiossa käytettyjä käsitteitä seuraavasti: ”Terveys tarkoittaa pidentynyttä elämää ilman kipuja ja sairauksia” ja ”Suorituskyky tarkoittaa kykyä tehdä ja ajan myötä parantaa asioita, jotka ovat yksilölle tärkeitä”

 

Lisäksi Town Hallissa keskusteltiin uudesta CrossFit Open ja CrossFit Games aikatauluista. Openit tulevat siis siirtymään takaisin helmikuulle, niiden alkuperäiselle ajankohdalle. Games aikataulut olivat vielä epäselvät, mutta ne luultavasti siirtyvät kesän jälkeen pidettäviksi.

Roza myös otti esiin erityisen haastavat ajat ja kehotti Affiliaatteja varautumaan siihen että hyvin todennäköisesti pandemian tulee vaikuttamaan salien toimintaan monessa maassa vielä ensi vuonnakin.

Näin ensivaikutelma Eric Rozasta uutena “el hefenä” on erittäin positiivinen. Avoimuus suunnitelmista ja säännölliset julkaisut antavat kuvan modernista johtajasta ja taitavasta businessmiehestä. Usko tulevaisuuteen on kova!

 

Ps. Kannattaa kelata suoraan kohtaan 4min niin pääsee nopeammin asiaan.

Pps. Youtubesta löytyy myös tiivistetty versio Town Hall:sta

 

Shopping Cart