Uusi Ohjeilmointisykli- Taitoja ja Aineenvaihdunnallista treeniä

Tarkkasilmäiset ovatkin jo varmaan huomioineet että ollaan aloitettu uusi jakso ohjelmoinnissamme. Etenemme vuosisuunnitelman mukaisesti enemmän taito- ja kuntopainotteiseen harjoitteluun kesän lähestyessä.

Miksi näin? Lyhyesti kahdesta syystä:

  1. Kokemus on osoittanut että tämä toimii
  2. Suomessa vuodenajat hieman vaikuttavat vuosisuunnitelman tekoon

Kauden päätavoite ollaan valittu juurikin tähän vuodenaikaan jolloin testaamme kuntoamme maailmanlaajuisessa CrossFit Open tapahtumassa. Tällöin saamme vastauksen kysymykseen “Onko suorituskykyni parantunut viime vuodesta?”. Tämä on siis se tapahtuma mihin vuosisuunnitelmamme tähtää.

Omaa sijoitustaan maailmanlaajuisissa tilastoissa on kiva seurata, mutta yleensä vastaus yllämainittuun kysymykseen suorituskyvyn parantumisesta löytyy vertailemalla omaa suorituskykyään edelliseen vuoteen. Sijoitukseenhan vaikuttaa moni muukin asia, kuten esim kuinka monta osallistujaa sinä vuonna oli. Moni huomaa saavansa ekoja muscle uppeja tai toistoennätyksiä tietyillä painoilla tai vaikkapa double underejen parantuneen huomattavasti viime vuodesta. Tämä on sitä itsensä kanssa kilpailemista joka vie kohti parempaa suorituskykyä! Jos tämän vuoden suorituksesi openeissa on edes jollain tasolla parempi kun viime vuonna, olet parempi versio itsestäsi ja se tarkoittaa että olet saavuttanut jotain.

Muistutuksena vielä, että kyseisessä syklissä painopiste on Taidoissa ja MetConeissa. Se ei tarkoita että unohdetaan muiden fyysisten osa-alueiden harjoittaminen.

Tässä vielä video tulevasta syklistä. Enjoy!

Mainittakoon vielä, että on ollut upea seurata meininkiä ja huikeita suorituksia salilla! Tähän aikaan kuulee mitä useammin sen meille koutseille tärkeän lauseen “En olis ikinä uskonut pystyväni tähän!!!”. Se on meille paras palaute mitä me voidaan saada!

Shopping Cart